PMK Patronen

Contact

[ Onze diensten]

Bedrijfskleding

Bij ons kunt u ook terecht voor professionele bedrijfskleding. Dankzij vele jaren ervaren in deze branche, is het mogelijk om werkkleding van werkelijk elke soort stof bij ons te bestellen. Geen materiaal is voor ons te moeilijk. Ook wanneer het gaat om maatwerk is dat voor ons geen enkel probleem. Bij PMK bedrijfskleding werken we met een geavanceerd computersysteem, zodat alles perfect op maat is.

Expert in bedrijfskleding

U merkt dat onze diensten niet ophouden bij het bedrukken van een logo op kledingstukken of het maken van patronen. Wij doen veel meer dan dat. En om u zo goed mogelijk van dienst te zijn, bouwen wij op alle kennis en kunde die wij in deze sector hebben verworven. Daardoor loopt u altijd als een tevreden mens de deur uit. Daarom mogen wij onszelf in alle bescheidenheid experts noemen op het gebied van bedrijfskleding ontwerpen.

Passende bedrijfskleding

Wanneer u een onderneming runt waarbij het nodig is om bedrijfskleding te dragen, is het wel zo prettig als de kleding comfortabel zit. Op die manier kunt u uw werk goed uitvoeren en zit u ook lekker in uw vel. Dat zorgt voor meer plezier in uw werk. Want stel u maar eens voor dat u zich de hele dag ergert aan een te strakke broek of een jasje dat net te lang of te kort is.

PMK Patronen verzorgt voor uw gehele organisatie de bedrijfskleding op maat. Met behulp van onze speciale software gaat dat snel, efficiënt en bovendien foutloos. Met dat systeem kunnen we ook reeds bestaande patronen omzetten of digitaliseren.

100

KLANTTEVREDENHEID

100

GARANTIE

85

OP MAAT ONTWORPEN

[ reviews]

Wat onze klanten zeggen

"Werken secuur en resultaatgericht. Ik raad PMK patronen zeker aan."
Anna Paulina
Klant
"PMK patronen weet hoe zij de perfect ontwerp in kaart moeten brengen."
Klant
Client of Company
"PMK patronen heeft bedrijfskleren voor mijn bedrijf ontworpen. Prachtig!"
Klant
Client of Company