PMK Patronen

Contact

[Onze Diensten] Bedrijfskleding

Bij PMK Patronen bent u aan het juiste adres voor professionele bedrijfskleding. Met vele jaren ervaring in de branche bieden wij de mogelijkheid om werkkleding van vrijwel elk type stof te bestellen. Geen enkel materiaal is voor ons te uitdagend. Ook voor maatwerk draaien wij onze hand niet om. Bij PMK bedrijfskleding maken we gebruik van een geavanceerd computersysteem om alles perfect op maat te leveren.

Expert in Bedrijfskleding

Onze diensten beperken zich niet tot het enkel bedrukken van een logo op kledingstukken of het creëren van patronen. Wij bieden veel meer. Om u optimaal van dienst te kunnen zijn, leunen wij op de uitgebreide kennis en ervaring die wij in deze sector hebben opgedaan. Dit zorgt ervoor dat u altijd tevreden onze deur uitloopt. Daarom kunnen wij ons met alle bescheidenheid echte experts in het ontwerpen van bedrijfskleding noemen.

Comfortabele Bedrijfskleding op Maat

Als u een onderneming runt waarbij het dragen van bedrijfskleding essentieel is, dan is het cruciaal dat deze kleding comfortabel zit. Comfort in uw kleding stelt u in staat uw werkzaamheden effectief uit te voeren en verhoogt het werkplezier. Niets is immers vervelender dan de hele dag geïrriteerd zijn door een te strakke broek of een jasje dat net niet goed zit.

Bij PMK Patronen zorgen we voor bedrijfskleding op maat voor uw gehele organisatie. Dankzij onze speciale software verloopt dit proces snel, efficiënt en foutloos. Met ons systeem kunnen we tevens bestaande patronen aanpassen of digitaliseren, zodat elke medewerker kleding draagt die niet alleen professioneel staat maar ook perfect past.

100

KLANTTEVREDENHEID

100

GARANTIE

85

OP MAAT ONTWORPEN

[ REVIEWS]

Wat onze klanten zeggen

……………………………

"Werken secuur en resultaatgericht. Ik raad PMK patronen zeker aan."
testi1
Anna Paulina
Klant
"PMK patronen weet hoe zij de perfect ontwerp in kaart moeten brengen."
testi2
Klant
Client of Company
"PMK patronen heeft bedrijfskleren voor mijn bedrijf ontworpen. Prachtig!"
testi3
Klant
Client of Company