PMK Patronen

Contact

Kledingmaker met een passie voor kleding

Kleding maken? Als kledingmaker hebben we een passie voor het creëren van kleding die perfect past bij uw stijl, smaak en lichaamsvorm. Of het nu gaat om het maken van een op maat gemaakt pak voor een speciale gelegenheid, het vermaken van een favoriet kledingstuk dat niet meer past of het ontwerpen en maken van een volledig nieuwe outfit, wij zorgen ervoor dat uw wensen worden vervuld. Onze kleermaker is bedreven in het nemen van nauwkeurige metingen en het hanteren van patronen, zodat uw kledingstukken comfortabel en goed passend zijn.

Kleding maken

Patronenmaker

Als patronenmaker begrijpen we dat de basis van elke kledingstuk een goed patroon is. Onze ervaren patronenmakers hebben diepgaande kennis van de verschillende patronen technieken en zorgen ervoor dat elk patroon nauwkeurig wordt gemaakt, zodat het perfect past bij de gewenste stijl en pasvorm. Of het nu gaat om het maken van patronen voor jurken, broeken, jassen of andere kledingstukken, wij zorgen voor gedetailleerde en op maat gemaakte patronen die de basis vormen voor uw unieke kledingstukken.

Kleding maken van de hoogste kwaliteit

Bij PMK Patronen streven we naar vakmanschap en kwaliteit in alles wat we doen. We werken met zorgvuldig geselecteerde stoffen en materialen om ervoor te zorgen dat uw kledingstukken niet alleen mooi zijn, maar ook duurzaam en comfortabel om te dragen. Onze kleermakers en patronenmakers hebben oog voor detail en streven naar perfectie in elk kledingstuk dat ze creëren.

Kleding laten maken en nog veel meer!

Naast het maken van kleding en patronen bieden we ook een breed scala aan aanvullende diensten. Bent u op zoek naar professionele kledingreparaties of kledingaanpassingen? Onze experts kunnen uw kledingstukken vermaken, herstellen en aanpassen, zodat ze weer perfect passen en er als nieuw uitzien. Wij begrijpen dat uw kleding een investering is en wij zorgen ervoor dat deze in topconditie blijft.

Kleding maken? Neem contact op voor professioneel advies!

Bij PMK Patronen geloven we in een persoonlijke aanpak en uitstekende klantenservice. Wij luisteren naar uw wensen en bieden professioneel advies om ervoor te zorgen dat u tevreden bent met het eindresultaat. Onze kleermakers en patronenmakers werken nauw samen met u samen om uw visie tot leven te brengen en ervoor te zorgen dat uw kleding perfect bij u past.

Als u op zoek bent naar een professionele kledingmaker en patronenmaker, dan bent u bij PMK Patronen aan het juiste adres. Ons toegewijde team staat klaar om u te helpen bij al uw kleding behoeften. Neem vandaag nog contact met ons op!

Contact

Heeft u vragen over onze werkzaamheden, of heeft u andere vragen? Neem gerust contact met ons op. Dagelijks zijn wij telefonisch bereikbaar op 06 48 12 07 09 of stuur een email naar info@pmk-patronen.com. Wilt u altijd op de hoogte blijven van onze laatste projecten? Volg ons dan ook op Instagram.