PMK Patronen

Contact

[ Onze diensten]

Monstering

Voordat we overgaan op de schaalproductie van de ontworpen kleding, maken we eerst een proefversie van het eindproduct. We kunnen dan zien of alles op de juiste manier wordt gemaakt en eventuele fouten herstellen. Dit doen we, zodat we voorkomen dat we veel kleding laten maken die een fout bevat. Zo’n textiel sample zorgt ervoor dat we de productiekosten laag kunnen houden en dat merkt u in uw portemonnee en dat vinden wij als PMK heel belangrijk.

Wij raden eerst al onze klanten aan om een sample te maken. Wanneer de proefversie is gecontroleerd en foutloos is, beginnen we met het produceren van het ontwerp. Dit kan variëren van enkele kledingstukken voor een klein bedrijf, maar ook een complete kledinglijn, die bestaat uit verschillende soorten fashion. In dat laatste geval maken we natuurlijk van elk item eerste een sample, zodat de hele lijn in één keer gepresenteerd kan worden. Zodra dit gebeurd is gaan we over naar samples, pas daarna voeren wij dit in ons systeem

De sample van PMK wordt gewoon in Nederland uitgevoerd. Daardoor hebben we direct contact met onze leveranciers en is de communicatie altijd helder en duidelijk. Bovendien wordt de kleding snel geleverd.

PMK team staat voor u klaar.

100

KLANTTEVREDENHEID

100

Ontwerp op maat

100

garantie

[ REVIEWS ]

Wat onze klanten zeggen

"Werken secuur en resultaatgericht. Ik raad PMK patronen zeker aan."
Anna Paulina
Klant
"PMK Patronen weet hoe zij de perfect ontwerp in kaart moeten brengen."
Pablo Gusterio
Client of Company
"PMK patronen heeft bedrijfskleren voor mijn bedrijf ontworpen. Prachtig!"
Kristina Lee
Client of Company