PMK Patronen

Contact

Over ons foto

[ OVER ONS ]

Wie Zijn Wij bij PMK Patronen

Ervaring en Expertise in de Textielindustrie Bij PMK Patronen, als een professioneel ontwerpbureau, hebben wij jarenlange ervaring in de textielindustrie. Onze expertise strekt zich uit van de uitvoerende aspecten van de productie tot aan bedrijfsvoering. Deze brede ervaring stelt ons in staat om proactief met u mee te denken en niet alleen advies te geven, maar ook maatwerk kleding te leveren die perfect aansluit bij uw wensen.

Diensten en Maatwerk Wij zijn gespecialiseerd in het creëren van nieuwe patronen, het aanpassen van bestaande patronen en het herstellen van kledingstukken met productiefouten. Onze vaardigheden zijn veelzijdig, en we bieden een volledig spectrum aan diensten aan die nodig zijn om aan uw specifieke behoeften te voldoen. Of het nu gaat om een enkel uniek kledingstuk of een gehele nieuwe kledinglijn, wij kunnen het ontwerpen, produceren en finetunen.

Partnerschap en Productiecapaciteit Naast het produceren in grote hoeveelheden, zijn wij ook uw partner in het ontwerpproces. We helpen bij het vormgeven van uw nieuwe kledinglijn of individuele kledingstukken, waarbij we altijd streven naar perfectie en innovatie. Onze benadering is erop gericht om nauw samen te werken met onze klanten om zo de beste resultaten te behalen.

Bij PMK Patronen zijn we toegewijd aan kwaliteit en klanttevredenheid. We zien elke nieuwe opdracht als een kans om onze vaardigheden te tonen en om langdurige relaties met onze klanten op te bouwen.

SERVICE 

Lokale Ontwerp en Snelle Levering Omdat wij onze kleding lokaal in Amsterdam ontwerpen, profiteert u van snelle leveringstijden zonder dat dit ten koste gaat van de kwaliteit van het product. Dit lokale ontwerpproces stelt ons in staat om snel te reageren op eventuele aanpassingen of foutcorrecties, waardoor de efficiëntie binnen ons bedrijf wordt verhoogd.

Kwaliteit en Betrouwbaarheid Onze focus ligt op het handhaven van hoge kwaliteitsstandaarden terwijl we efficiënte en snelle service bieden. Mocht er onverhoopt een fout optreden, dan zorgen onze korte communicatielijnen ervoor dat deze snel wordt opgelost. Dit resulteert ook in een scherpere prijsstelling, wat een bijkomend voordeel is voor onze klanten.

Toegewijd Partnerschap Wij zien onszelf als een betrouwbare partner die zich inzet voor kwaliteit en transparant advies. Ons team staat klaar om al uw vragen te beantwoorden en u uitgebreid te informeren over onze producten en diensten. Wilt u meer weten of heeft u specifieke wensen? U bent altijd welkom om contact met ons op te nemen. Onze medewerkers helpen u graag verder en zorgen ervoor dat uw ervaring met PMK Patronen voldoet aan al uw verwachtingen.

SERVICE
[ Onze strategie]

Waarom PMK Patronen

Een compleet assortiment te bieden van hoogwaardige kleding in een functioneel en eigentijds design.

Onze missie
pexels andrea piacquadio 3771080 scaled

Iedere professional gekleed voor betere prestaties.

Onze visie
Kledingproductie bij PMK Patronen

uitstraling – stijl – uniciteit – aandacht – trots

Onze kernwaarden
design6
[ +]
Huidige klanten
[ +]
jaar ervaring
[ +]
Vaste klanten
[ %]
Klanttevredenheid
[ hoe wij werken ]

Meest gestelde vragen

Hoe kan ik het beste contact opnemen met PMK Patronen?

U kunt ons bellen of mailen en onze collega's staan u te woord. Wij beantwoorden graag alle vragen.

Wat zijn de kosten om te laten ontwerpen?

Dat is afhankelijk van uw wensen. Wij plannen graag een afspraak met u in en bespreken alles uitgebreid.

Hoelang duurt een ontwerp bij PMK Patronen?

Dit maken wij bespreekbaar tijdens het afspraak.

Kan ik ook mijn eigen ontwerp opgeven?

Dat is zeker mogelijk. Het is dan uw idee en wij realiseren dit.

c0498a06 c510 4180 9305 b965b5eef018
[ Reviews ]

Wat onze mensen zeggen

"Werken secuur en resultaatgericht. Ik raad PMK patronen zeker aan."
testi1
Anna Paulina
Klant
"PMK patronen weet hoe zij de perfect ontwerp in kaart moeten brengen."
testi2
Pablo Gusterio
Klant
"PMK patronen heeft bedrijfskleren voor mijn bedrijf ontworpen. Prachtig!"
testi3
Kristina Lee
Klant