PMK Patronen

Contact

[ONZE DIENSTEN]

Professionele Patronenmaker

Bij PMK Patronen kunnen we op basis van uw aangeleverde schetsen, tekeningen of foto’s nauwkeurige patronen creëren, die vervolgens gebruikt kunnen worden om de kleding te produceren die u voor ogen heeft. Onze patronen zorgen ervoor dat het eindresultaat precies overeenkomt met uw visie.

Ervaring en Technologie in de Textielindustrie

Met jarenlange ervaring in de textielindustrie zijn wij niet alleen in staat om in grote hoeveelheden te produceren, maar bieden wij ook ondersteuning tijdens het ontwerpproces van uw nieuwe kledinglijn of individuele kledingstukken. Wij zijn gespecialiseerd in het gebruik van Lectra Cad Cam, een geavanceerde software die ons in staat stelt om foutloze patronen te ontwerpen. Dankzij deze technologie kunnen wij uw patronen zeer efficiënt ontwerpen, waardoor de kwaliteit van elk kledingstuk gewaarborgd is.

Van Concept tot Creatie: Uw Partner in Productie

Bij PMK Patronen begrijpen we het belang van precisie vanaf het eerste ontwerp tot de uiteindelijke productie. Na de ontwerpfase starten we met een essentiële stap: het vervaardigen van een eerste sample. Dit is cruciaal omdat het ons in staat stelt om het ontwerp in de praktijk te testen en te verzekeren dat het eindproduct precies aansluit bij uw verwachtingen. Eventuele onregelmatigheden of fouten die tijdens deze fase aan het licht komen, kunnen nog worden aangepast, wat cruciaal is om de uiteindelijke productiekwaliteit te waarborgen.

Lokale Productie in Amsterdam

Al onze productieactiviteiten vinden plaats in onze state-of-the-art faciliteit in Amsterdam. Door alle processen onder één dak te houden, kunnen we niet alleen de kwaliteit van elk kledingstuk nauwkeurig monitoren, maar ook sneller reageren op uw feedback en aanpassingen. Deze nabijheid zorgt voor een efficiëntere workflow en een betere samenwerking tussen ontwerpers en productiemedewerkers.

Kwaliteitsgarantie en Klanttevredenheid

We streven ernaar om elk project met een glimlach af te ronden. Onze korte communicatielijnen binnen het productieteam in Amsterdam stellen ons in staat om constant hoge kwaliteitsstandaarden te handhaven en snel te handelen wanneer aanpassingen nodig zijn. U kunt met een gerust hart het gehele productieproces – van het eerste ontwerp tot de uiteindelijke productie – aan ons overlaten. Ons doel is om ervoor te zorgen dat u tevreden bent met het eindproduct en dat onze producten bijdragen aan het succes van uw bedrijf.

Vertrouw op PMK Patronen voor een naadloze, efficiënte en kwalitatief hoogstaande productie-ervaring, waarbij elk detail telt. Uw tevredenheid is onze prioriteit, en wij beloven dat u steeds terug zult komen voor de professionele en persoonlijke aanpak die wij bieden.

pexels brett sayles 1389449

Diensten van PMK Patronen

PMK Patronen biedt een breed scala aan diensten aan, waaronder:

  • Patroonontwerp: Van een eenvoudige schets tot een gedetailleerd patroon, PMK Patronen zorgt voor een naadloze overgang van ontwerp naar productie.
  • Proefmodellen: Voordat een kledingstuk in productie gaat, maakt PMK Patronen een proefmodel om de pasvorm en het ontwerp te perfectioneren.
  • Correctieservice: Heeft u kledingstukken die niet goed passen? PMK Patronen biedt een correctieservice om eventuele problemen op te lossen en uw kledingstukken perfect te maken.
  • Schaalproductie: PMK Patronen kan ook grootschalige producties beheren, waarbij elk kledingstuk dezelfde hoge kwaliteit behoudt.

Waarom Kiezen voor PMK Patronen?

  • Ervaring en Expertise: Met jarenlange ervaring in de mode-industrie, biedt PMK Patronen ongeëvenaarde expertise in patronenmakerij.
  • Klantgericht: PMK Patronen zet de wensen en behoeften van de klant altijd voorop, wat resulteert in een uitstekende klanttevredenheid.
  • Innovatie en Precisie: Gebruikmakend van de nieuwste technologieën en technieken, garandeert PMK Patronen precisie en innovatie in elk project.

Conclusie

PMK Patronen staat synoniem voor kwaliteit, vakmanschap en klanttevredenheid in de patronenmakerij. Of u nu een modeontwerper bent die op zoek is naar de perfecte patronen of een fabrikant die grootschalige productie nodig heeft, PMK Patronen is uw ideale partner. Ontdek vandaag nog hoe PMK Patronen uw creatieve visie werkelijkheid kan maken.

Voor meer informatie, bezoek onze website of neem contact met ons op.

100

Garantie

Studio provides a full range
of 3D interior modeling

100

Klanttevredenheid

Development of iperfect design
of the project

100

ONTWORPEN OP MAAT

We provide 2D planning
for great visualization

[ REVIEWS ]

Wat onze klanten zeggen

………………….

"Werken secuur en resultaatgericht. Ik raad PMK patronen zeker aan."
testi1
Anna Paulina
Klant
"PMK Patronen weet hoe zij de perfect ontwerp in kaart moeten brengen."
testi2
Pablo Gusterio
Klant
"PMK patronen heeft bedrijfskleren voor mijn bedrijf ontworpen. Prachtig!."
testi3
Kristina Lee
Klant