PMK Patronen

Contact

[ Onze diensten ]

Patronenmaker

Op basis van het ontwerp dat u aanlevert, of dat nu schetsen, tekeningen of foto’s zijn, kunnen wij uw patronen maken, die daarna geschikt zijn om de kleding te produceren die u voor ogen heeft.

Wij hebben jaren lange ervaring in de textiel business, niet alleen zijn wij in staat te produceren in grote hoeveelheden, maar wij kunnen u ook helpen met het ontwerp proces van uw nieuwe kleding lijn of kleding stukken. Wij hebben veel ervaring met Lectra Cad Cam, speciale software om foutloze patronen te maken. Dankzij die software kunnen we op een zeer efficiënte wijze uw patronen ontwerpen. Zo bent u er zeker van dat de kwaliteit is gewaarborgd.

Na het maken van het ontwerp, kunnen we starten met het productieproces. Om te voorkomen dat een kledingstuk in de praktijk toch niet helemaal is geworden wat u van het patroon had verwacht, maken we altijd eerste een sample. Eventuele onregelmatigheden of fouten kunnen dan nog worden aangepast, alvorens we starten met de productie op schaal.

Het gehele proces vindt plaats in Amsterdam, dus we werken met korte lijnen, wat de kwaliteit ten goede komt. Zo zorgen we ervoor dat u met een glimlach bij ons de deur uitloopt, en weer terugkomt. U kunt met een gerust hart het hele productieproces aan ons overlaten; van ontwerp tot productie.

100

Garantie

Studio provides a full range
of 3D interior modeling

100

Klanttevredenheid

Development of iperfect design
of the project

100

ONTWORPEN OP MAAT

We provide 2D planning
for great visualization

[ Reviews ]

Wat onze klanten zeggen

"Werken secuur en resultaatgericht. Ik raad PMK patronen zeker aan."
Anna Paulina
Klant
"PMK Patronen weet hoe zij de perfect ontwerp in kaart moeten brengen."
Pablo Gusterio
Klant
"PMK patronen heeft bedrijfskleren voor mijn bedrijf ontworpen. Prachtig!."
Kristina Lee
Klant